Ett affärssystem

Projekttid är byggt med egen mångårig erfarenhet av att föra tid och med användarperspektivet i första rummet, och resultatet är ett användarvänligt och smidigt verktyg att föra sin tid med. Att det är webbaserat gör det dessutom ännu smidigare eftersom man blir oberoende av tid och plats. Har man bara en internetuppkoppling och en dator eller t o m en handenhet så för man sin tid, enkelt och smidigt.
På den andra sidan är man betjänt av ett verktyg som ger överblick över nedlagda timmar i projekt och kontroll över kundfodringar samt verktyg att fakturera med. Detta är också Projekttid, vilket gör det till ett enkelt affärssystem för konsulten. Det passar lika bra för fåmansföretag som till större/medelstora konsultföretag.

 

Inga systemkravKugghjul

Projekttid kräver ingen installation av någon programvara. Man sköter allting genom sin webbläsare, vilken kan vara Microsofts Internet Explorer, det populära alternativet Firefox, Googles Chrome eller Apples Safari. Projekttid fungerar lika bra i allihopa.

Det betyder att Projekttid fungerar lika bra i Windows, Mac eller Linux - bara man har en webbläsare och en uppkoppling. Det finns också en anpassning till smartphones mindre skärmar, vilket gör att du kommer åt att tidrapportera ännu mer flexibelt. Denna anpassning fungerar både för iPhone och Androidtelefoner.

Hela systemet sköts med fördel genom en smidig surfplatta.

 

Mobilitet

Sköt din tidredovisning ute på fältet eller på hemväg från jobbet. Bara du har täckning tidrapporterar du lika smidigt och enkelt med din mobiltelefon.

 

Säkerhet

Projekttid huseras på en driftsbyrå med dagliga backuper och i övrigt god stabilitet på sina servrar och internetuppkopplingar. Projekttid kan läggas under krypterad trafik (https) där eventuell avlyssning försvåras avsevärt.

 

Demonstration

Studera skärmbilderna för att få en uppfattning om hur Projekttid fungerar och ser ut, och välkommen att höra av dig med frågor om Projekttid.

Vi kan erbjuda en fri månads testversion för utvärdering.

Välkommen att ta kontakt >